Beknopte Voorwaarden

Bestellen;
U kunt rustig rond kijken in onze webshop, deze wordt dagelijks aangevuld. Wij hebben de beste producten voor uw zwembad. Onderhoud van uw eigendommen verlengt hun levensduur en uw plezier. Wilt u meer informatie over een product of opzoek zijn naar een product buiten het webshop assortiment, kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij staan u graag te woord. Door gebruikt te maken van onze site gaat u akkoord met alle voorwaarden. (algemene voorwaarden)

 

Prijzen;

Alle vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Eventuele verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen, deze zijn uiteraard afhankelijk van het gekozen product.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

 

Betalingswijze;
Betaling via IDEAL
Contant (bij afhalen)
Overmaken per bank (vooruitbetaling)

 

Afhalen & verzenden;

Afhalen;
u kunt ervoor kiezen uw producten zelf af te halen op afspraak. U kunt u bestelling
vooraf per IDEAL betalen, per bank overmaken of contant voldoen.
Indien u het product wenst af te halen, verzoeken wij u eerst contact met ons
op te nemen. Wij controleren dan of het product op voorraad is. Ophalen is uiteraard gratis.

Verzenden/levering;
Onderstaand volgt een overzicht van onze verzend mogelijkheden. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en gelden alleen voor bezorging in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
Voor levering buiten Nederland, mogelijkheden en verzendkosten nader te bepalen.
Pool Fence is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging in de bezorging.
De betaalwijze kan de bezorgtermijn vertragen.

  • TNT post (kleine pakketen tot 30 kg en afhankelijk afmeting)
  • Verschillende transporteurs, GLS, DHL (grote pakketten)
  • Afhalen
  • Franco levering, orderwaarde boven € 500,00

Transporteurs;
Pool Fence maakt gebruik van verschillende transporteurs om u bestelling op de beste en juiste wijze bij u af te leveren, Hier vind u een overzicht;
Binnen Nederland kleine pakketen tot 30 kg verzending via TNT,
Binnen Nederland grote pakketten en zwaarder als 30kg verzending via verschillende transporteurs (levering op afspraak) Uiteraard streven wij ernaar om onze zendingen in perfecte staat en zo snel mogelijk bij u te leveren.

Voor Full-service levering aan huis of bedrijf maken wij gebruik van onze eigen
Pool Fence bezorg- en montagedienst. Diverse artikelen hebben de mogelijkheid voor extra montage, uitleg aan huis.
verzend- leverkosten nader te bepalen.

 

Eigendomsvoorbehoud;
Zolang de koper het totaal verschuldigde bedrag ter zake van de overeenkomst niet of slechts gedeeltelijk heeft voldaan, blijven de goederen eigendom van de verkoper.

 

Ontvangst goederen;
Helaas kan het voorkomen dat een zending beschadigd bij u aankomt. Deze schade is niet altijd zichtbaar. De koper is verplicht de zending bij ontvangst op beschadigingen te controleren. Indien er schade is ontstaan, dan dient u dit binnen 24 uur aan de verkoper te melden en schriftelijk te bevestigingen.  Gelieve ontvangen wij ook fotomateriaal van de beschadigde goederen. Hierna zal Pool Fence de schade verder afhandelen. We zoeken dan samen met u voor een passende oplossing.

Algemeen;
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Als u artikelen ontvang die u niet heeft besteld, dien u Pool Fence hiervan op de hoogte te stellen. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een bevestiging van ons via de e-mail toegestuurd. Controleert u de bevestiging op fouten in zwel de bestelling als in het leveringsadres. Bij de producten vindt u een factuur voor uw eigen administratie.

Wat te doen bij manco’s?
Wij streven ernaar om uw zendingen perfect uit te leveren. Helaas komt het voor dat er zendingen zijn die niet juist worden aangeleverd, daarom is het belangrijk dat u te allen tijde, direct na ontvangst uw zending controleert.
Bij elke zending zit een pakbon of factuur waarop precies vermeld staat wat er in de zending behoort te zitten. Indien er iets niet geleverd is, maar wel op de pakbon of factuur staat dan dient u dit per mail binnen 48 uur te melden aan Pool Fence. (info@poolfence.nl)

 

Ruilen & Retourneren;
Binnen 8 dagen is het mogelijk de via deze shop bestelde goederen te ruilen of te retourneren, voorwaarde hierbij is dat de goederen en verpakking onbeschadigd zijn, in originele verpakking zit en ongebruikt is. Anders kunnen wij nooit tot restitutie overgaan.
Speciaal voor u bewerkte en/of bestelde goederen komen hier echter niet voor in aanmerking bv, maatwerk gemaakte folies, afdekkingen, geen standaard voorraad artikelen etc.
Binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling zullen wij het verschuldigde bedrag op uw rekening overmaken. Eventuele kosten van retournering komen voor rekening van de koper. Niet of onvoldoende gefrankeerde evenals beschadigde of slecht verpakte retourzendingen worden geweigerd, niet in ontvangst genomen.
U bent zelf verantwoordelijk voor het juist (en eventueel verzekerd) retourneren

Retourzendingen dienen van te voren,per telefoon of per mail worden gemeld, na akkoord ontvangt u een retourbevestiging. Retouren moeten worden gestuurd naar het volgende adres:
Pool Fence
Oude oven 7
6624 KD Heerewaarden

Klachten;
Klachten ter zake van leveranties dienen de verkoper binnen een termijn van 8 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk te worden medegedeeld. Indien de koper hierin gebreke blijft, heeft de verkoper aan zijn leveringsverplichting voldaan.

Aansprakelijkheid:
De verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie. De aansprakelijkheid van de verkoper is slechts beperkt tot de eventuele vergoeding of vervanging van een ondeugdelijk product. Voor de producten waarbij de koper zelf de gegevens moet opgeven op deze site, blijft de koper ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor zijn
opgave. Bij op maat gemaakte producten als afdekkingen kunnen enige geringe maat- ,kleur- of vormafwijkingen voorkomen. De verkoper zal beoordelen of deze afwijkingen acceptabel zijn.

Privacy;
De verkoper zal de kopergegevens gebruiken om de bestelling te kunnen leveren en indien nodig contact met de koper op te nemen. Zijn gegevens worden tevens opgenomen in het klantenbestand welk niet ter beschikking van derde gesteld wordt.

 

Wat te doen bij vragen ?
Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd met ons contact opnemen.
Wij stellen iedere reactie op prijs en horen graag uw mening over onze producten en werkbaarheid met onze website. Wij doen ons best om elke e-mail/bestelling zo spoedig mogelijk te beantwoorden

Pool Fence
Oude oven 7
6624 KD Heerewaarden
Tel: 0487-573972
Mobiel; 06-22857363
E-mail: info@poolfence.nl

KVK nr: 30233242
BTW nr: NL001929084B56
Rabobank; 1413.16.357
IBAN nr: NL48 RABO 0141 3163 57
BIC code: RABONL2U

TOP