Over ons

Staan voor kwaliteit

Pool Fence is een klein bedrijf dat professioneel zwembaden bouwt en onderhoudt. Maar ook een prima adres voor uw zwembadrenovatie en/of hekwerk. Daarnaast leveren we natuurlijk ook de nodige accessoires voor bij uw zwembad. Waar u ook voor kiest, wij staan altijd voor kwaliteit, service, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Kiest u voor Pool Fence dan kiest u voor een zwembad dat helemaal door Pool Fence zelf gebouwd wordt met jarenlange ervaring en vakkennis. Wij nemen de bouw van het begin tot het einde onder onze hoede, waarbij alleen onze medewerkers bij u over de vloer komen. De bouw van een zwembad heeft natuurlijk wat voeten in de aarde. Daarom stellen we bij de bouw een helder stappenplan op zodat u altijd weet wat er aan de hand is, waar u aan toe bent en wat u nog mag verwachten.

En heeft u de knoop doorgehakt dan staan wij uiteraard klaar om u met mooie producten en goed advies van dienst te zijn.

Om u een goede indruk te geven van wat wij voor u kunne betekenen, zijn alle zwembaden die u vindt op onze website door ons gerealiseerd.

TOP